Военно-окръжна прокуратура-София работи по няколко версии във връзка със самопрострелялия се биатлонист,

...
Военно-окръжна прокуратура-София работи по няколко версии във връзка със самопрострелялия се биатлонист,
Коментари Харесай

Военна прокуратура пред Фокус: Работи се по няколко версии за самопрострелването на Красимир Анев

Военно-окръжна прокуратура-София работи по няколко версии във връзка със самопрострелялия се биатлонист, троент участник на Олимпийски игри и някогашен народен играч Красимир Анев. 

Това изясни пред " Фокус "  говорителят на Военно-окръжна прокуратура-София капитан Евгения Деянова. 

" Разследването е в начален стадий. Работи се по множество версии. Извършват се дейности по следствието, следва назначението на правосъдни експертизи ", добави капитан Деянова пред медията ни. 

Както " Фокус "  ви осведоми по-рано през днешния ден по случая е формирано досъдебно произвеждане и е в компетенциите на Военно-окръжна Прокуратура - София, откъдето и го потвърдиха за медията ни. Причината - европейският първенец от Раубичи през 2019 година е военизиран. 

Красимир Анев се е самопрострелял със законно притежаван револвер в региона на корема на 1 ноември, сряда, към 19 ч. и неотложно е бил откаран с кола за спешна помощ във ВМА в столицата. Състоянието му и към този миг остава тежко, само че устойчиво.

Към момента няма и изрично удостоверение, че става въпрос за опит за самоубийство. В сходни случаи прокуратурата по предписание не изключва и версията за " склоняване към самоубийство ".

" Мъж се самопростреля край Кюстендил, оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил на идващия ден сутринта. Подаденият сигнал е за самопрострелял се мъж в региона на язовир " Дренов дол ". На място е открит 36-годишен мъж от Самоков, прострелял се е  в региона на корема със законно притежаван револвер. Закаран е в столична болница за лекуване, с заплаха за живота е. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известена е прокуратурата ", гласеше първата информация по случая. 

Европейският ни първенец е военизиран и оказва помощ за физическата подготовка на военнослужещи. След края на дейната си кариера той влезе в ролята на инстуруктор. Красимир Анев се раздели с националния тим на България и професионалната си кариера след тежък спор с федерацията.

Той е татко на 6-годишно момиченце, а часове преди случая загатна в обществените мрежи за отчаяние от изменничество и персонални проблеми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР